КАТЕГОРИИ

ЗОШТО ДА ГО ИЗБЕРЕТЕ ЈУПЕНГ КАКО ВАШ ДОБАВУВАЧ

about

Jupeng е професионален производител на пијалоци во Кина, има повеќе од 20 години искуство во производство на шишиња со вода, чаши, тенџериња, кутија за ручек, барвер

Ги имаме следните предности:

*Запознаени со меѓународните правила за извоз, кои можат да ви помогнат да избегнете многу ризици

*Имајте силна способност за саморазвивање за чаши за вода, стилови на шишиња со вода

*Запознаен со стиловите на жешка продажба во различни земји

*Процес со висок квалитет, клиентите генерално го фалат квалитетот

*Произведувајте го најголемиот дел од нерѓосувачки челик, пластика сами, помагајќи му на клиентот да заштеди трошоци

*Силен производствен капацитет, брза испорака на време

*Услугата е многу ентузијастичка, клиентот е пријател

Прочитајте повеќе за нас

Процес на производство за шишиња, чаши, тенџериња, кутија за ручек, барвер

Вести и настани

Ако сакате да увезувате од САД, ве молиме пополнете го формуларот подолу, Посакуваме да бидеме ваш многу добар снабдувач и пријател :)