KATEGORITË

PSE ZGJIDHNI JUPENG SI FURNIZUESIN TUAJ

about

Jupeng është një prodhues profesionist i pijeve në Kinë, ka më shumë se 20 vjet përvojë në prodhimin e shisheve të ujit, gotave, tenxhereve, kutisë së drekës, barware

Ne kemi avantazhet e mëposhtme:

*Njohur me rregullat ndërkombëtare të eksportit, të cilat mund t'ju ndihmojnë të shmangni shumë rreziqe

*Të ketë një aftësi të fortë vetë-zhvillimi për gotat e ujit, stilet e shisheve të ujit

*Njohur me stilet e shitjes së nxehtë në vende të ndryshme

* Procesi i cilësisë së lartë, klientët në përgjithësi vlerësojnë cilësinë

*Të prodhojmë shumicën e çelikut të pandryshkshëm, plastikës vetë, duke ndihmuar klientin të kursejë koston

*Kapacitet i fortë prodhues, dorëzim i shpejtë në kohë

*Shërbimi është shumë entuziast, klienti është mik

Lexoni më shumë rreth nesh

Procesi i prodhimit për shishe, gota, tenxhere, kuti drekë, barware

Lajme & Ngjarje

Nëse dëshironi të importoni nga SHBA, ju lutemi plotësoni formularin e mëposhtëm, Uroj që të jemi furnizuesi dhe miku juaj shumë i mirë :)