Sklopiva šalica spašava svijetu desetke milijuna jednokratnih šalica svaki dan!

„Ne možete izaći ili putovati bez svojih stvari kao nprčaše za vodu.Međutim, šalice za vodu imaju zajednički nedostatak što ih je nezgodno nositi.

Premale šalice nisu dovoljne.Prevelike šalice su teret bilo da se stave u vrećicu ili na ruke.Korištenje jednokratnih papirnatih čaša nije higijenski i ekološki prihvatljivo.

Samo u Britaniji dnevna potrošnja jednokratnih šalica za kavu iznosi čak 7 milijuna, što je čak sedam Mount Everesta.

 

Sklopiva boca i šalica za voduizgleda ne razlikuje od obične šalice.Njegova najveća značajka je što je praktičan i fleksibilan te se može prilagoditi po želji!Naša tvrtkaspecijalizirana za proizvodnjuSklopiva boca i šalica za vodus novim stilovima.

SljedećeSklopiva boca i šalica za vodu: Tijelo čašice izrađeno je od termoplastične gume koja se može rastegnuti tijekom upotrebe, a nakon upotrebe se može pritisnuti i preklopiti, uključujući PP poklopac.

SljedećeSklopiva boca i šalica za vodu: tijelo šalice izrađeno je od plastike za hranu.

 

SljedećeSklopiva boca i šalica za vodu: thepreklopna šalicatijelo je izrađeno od nehrđajućeg čelika.Nakon što ga popijete, možete ga utisnuti u ravan disk promjera 6 cm i visine 3,4 cm.Težina je samo 87g.Lako se može staviti u torbu ili čak u džep.Vrlo je zgodan za nošenje.

SljedećeSklopiva boca i šalica za vodu: thepreklopna šalicaizrađena je od plastike za hranu.Može se koristiti više puta uz malu težinu.


Vrijeme objave: 06.12.2021