Fordele ved China Temperature cup

China Temperature-koppen er stadig et vagt koncept for mange mennesker, fordi mange mennesker ikke kan forestille sig, at den temperatur, der vises på kopdækslet, er temperaturen på væsken i koppen.Zhejiang Jupeng cup Industry Co., Ltd. har mere end ti års erfaring inden for bæger- og grydeproduktion og R&D. Lad os nu give dig fordelene ved China Temperature cup.

1. Den indre af China Temperature-koppen er lavet af 304 mad rustfrit stål, og dækslet på termokandekoppen er også sammensat af 304 rustfrit stål og fødevarekvalitets silikone.Hele termokoppen sikrer miljøbeskyttelse, genanvendelighed og genbrug.

2. China Temperature koppen er tilføjet højpræcision elektronisk kildetilbehør, som kan vise temperaturen i koppen, så termokanden vi bruger dagligt kan være intelligent og praktisk, hvilket er mere befordrende for vores daglige brug.

3. China Temperature koppen har et fint håndværk, og varmebevaringstiden er 1 ~ 2 timer længere end for en almindelig termokandekop.

4. Med hensyn til udseendedesign har China Temperature kop mere sans for videnskab og teknologi end almindelig termokandekop.

5. China Temperature-koppen er mere befordrende for gaver. China Temperature-koppen er pakket i en gaveæske af høj kvalitet og kan leveres uden outsourcing.

Generelt er China Temperature kop en velegnet til eget brug, men også egnet til en gave af et produkt.


Indlægstid: 15. december 2021